Dan Berglund, Bob Hansson och Glitterfittan inleder våren på Aftonstjärnan

Glitterfittan bjuder på feministisk revy, Bob Hansson gästar oss med vänlig poesi, Dan Berglund förgyller vår tillvaro med release av nya skivan ”Liv och dikt” och Mirja Burlin spelar en slags kabaré tillsammans med Timo Nieminen. Det blir en underbar vår på Aftonstjärnan!

Det finns många artister som är klockrena på Aftonstjärnan och flera av dem spelar i vår. Det är vi väldigt glada för! Programmet är blandat och består av revy och kabaret, teater och trolleri, musik och minnesmästare. Barnen bjuds särskilt in till kreativa verkstäder, söndagsfilmer och teaterkurser. Glitterfittan revy, Musikaftnar och mysiga after works lockar den något äldre skaran. Långkörare som Göteborg Film Festival och Carl-Einar Häckner huserar som vanligt i vår biograf och teater. Det är en lustfylld mix av allt det goda! Det finns plats för alla på Aftonstjärnan.  

“Vi är stolta över vårt program som vi tycker balanserar fint mellan förnyelse och tradition och är lagt med stor fingertoppskänsla utifrån teaterns speciella miljö” säger Yohanna Eek Björnulfson, producent  

Urval ur programmet våren 2024: 

9-10 februari: Avgrunden, ett slags kabaré av och med Mirja Burlin och Timo Nieminen

7-8 mars: Stina Wollter, Konst, kropp och motstånd 

9 & 16 mars: Glitterfittan, feministisk revy 

6 april: Bob Hansson + Backlura, vänlig poesi och jazzmusik

24-25 maj: Dan Berglund, releasekonsert av albumet ”Liv och dikt”

Se hela programmet

Lämna en kommentar