Aktuellt

Sommaruppehåll

Den publika verksamheten på Aftonstjärnan har sommaruppehåll juni-augusti. Välkomna tillbaka till ett spännande program i höst!

Lindholmens kulturdag 2022

Aftonstjärnans kulturförening tar för sjätte året initiativ till Lindholmens kulturdag. Årets kulturdag går av stapeln den 10 september.

Vi söker en producent till Aftonstjärnan

Vi söker en producent, som tillsammans med kulturföreningens styrelse, vill förvalta och utveckla Aftonstjärnans verksamhet under 2022/2023.

Svansjön – balett på bio till stöd för Ukraina

I solidaritet med Ukrainas befolkning visar vi en vacker balettuppsättning från Ukrainas nationalscen National Opera i Kiev.

Årsmöte i Aftonstjärnans Kulturförening

Söndag den 8:e maj håller Aftonstjärnans kulturförening årsmöte Alla medlemmar är då varmt välkomna!

Kort- och dokumentärfilmsdagar

Bio Aftonstjärnan arrangerar kort- och dokumentärfestival i april. Filmerna riktar sig till en bred målgrupp, bestående av vuxna, barnfamiljer, studenter och seniorer.

Vårens bioprogram på Aftonstjärnan

Dramakomedi av Peter Dalle, Grand Prix-belönade Kupé nr 6 och Joaquix Phoenix i svartvita ”C’mon, c’mon” det är några av vårens filmer på Aftonstjärnan.

Fler initima musikaftnar på Aftonstjärnan

I vår återkommer Musikaftnar på Aftonstjärnan. Under fyra onsdagar bjuds det på musik i intimt publikformat.

Teaterkurs i fysiskt gestaltande för unga

Gillar du teater och är mellan 9-12 år? Gillar du att röra på dig, leka och skapa i samarbete med andra? Då kan denna kurs, uppdelad på tio tillfällen, vara något för dig!