Information

Biljetter

Våra teaterbiljetter säljs genom Kulturpunkten på Stora Teatern.

Öppettider:
Vardagar 12–18
Lördag 10–14

biljett@kulturpunkten.nu
031-368 32 99

Biobiljetter köps direkt på Bio Aftonstjärnan. Det går bra att betala med kort, Swisheller Hagabions presentkort. Du kan också köpa din biljett på BIO.SE. Skriv ut din biljett och ta med den till bion eller skriv upp ditt bokningsnummer och få biljetterna utskrivna från biljettkassan. Du kan också spara en PDF av biljetten i din mobil  och visa upp den vid entrén till salongen. Se köpvillkoren för köp på BIO.SE.

OBS! Återköp av biljett går endast att göra på plats på biografen och före filmen har startat.

Fr.o.m. 2022-01-01 gäller följande biljettpriser för bion:
Ordinarie film 95 kr
Barnfilm 80 kr
Knattefilm 55 kr

Tillgänglighet

Aftonstjärnans foajé är på markplan. Där finns även en toalett som rymmer  rullstol. Det finns en hiss upp till salongen. Säg till att du har rullstol när du bokar din biljett, så ordnar vi bra platser i salongen.

För övriga frågor om tillgänglighet, kontakta oss gärna!

Ta dig till Aftonstjärnan

Aftonstjärnan hittar du bland den gamla bebyggelsen på Linholmen på Hisingen i Göteborg. Besöksadress är Plåtslagaregatan 2. Du kan ta dig hit med kollektivtrafik. Till busshållplatsen Sannegårdshamnen går bland annat buss: 16, 31, 58, 99 och X1. Det går även att ta Älvsnabben till Lindholmspiren. Mer information om kollektivtrafiken finns på Västtrafiks hemsida.

Parkering

I området som kringgärdar Aftonstjärnan går det att parkera gratis i en timma. För längre parkering finns parkeringsplatser i Miraallén och på Kunskapsgatan.

Observera att de närliggande parkeringarna ofta är fulla, vilket gör att du kan behöva lite extra tid innan föreställningen för att parkera din bil.

Servering

I samband med föreställningar är Aftonstjärnans kafé öppet. Här serveras fika, men ingen varm mat. I pauserna har vi tillstånd att servera alkohol. Det går bra att betala med kort och Swish.

Biokaféet håller öppet en timma före filmvisningen.