Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Drömmannen

8 mars, 2022 kl. 19:30 - 21:15

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 8 mars, 2022 at 19:30

95 SEK

Alma arbetar som forskare på det berömda Pergamonmuseet i Berlin. För att kunna få fortsatt forskningsbidrag blir hon övertalad till att delta i en extraordinär studie.

I tre veckor måste hon leva med en humanoid robot speciellt anpassad till hennes individ och behov, och vars artificiella intelligens är designat till att vara den perfekta livspartnern för henne. Alma möter Tom, en maskin i människogestalt av en helt ny klass, skapad enbart för att göra henne lycklig.

Denna futuristiska kärlekshistoria är en tragikomisk saga om kärlek, längtan och vad som gör en människa just människa. Filmen är regisserad av den Emmy-vinnande regissören Maria Schrader (som ligger bakom den populära Netflix serien Unorthodox) och innehåller förstklassiga skådespelarinsatser från Dan Stevens (Downton Abbey), Maren Eggert (I Was at Home, But …) och Sandra Hüller (Min pappa Toni Erdmann).

Filmen hade världspremiär i Berlins tävlingssektion där Eggert fick ta emot silverbjörnen för bästa skådespelarinsats och är Tysklands Oscarbidrag.

Detaljer

Datum:
8 mars, 2022
Tid:
19:30 - 21:15
Pris:
95 SEK

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Folkets Bio i Göteborg
Telefon:
0708-866441
E-post:
info@bioaftonstjarnan.se