Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Stand up-kollektivet Tight

7 november kl. 19:00 - 20:30

260SEK (exkl serviceavgift)

Våren 2024 lanserades konceptet ”Tre komiker och en baby” bestående av Evelyn Mok, Kirsty Armstrong, Dessi Hietala och Elinor Svensson  med oväntat buller och bång. En spontan idé, mest på skoj, om en gemensam turné för att testa skämt tillsammans slutade med slutsålda och extrainsatta föreställningar från Malmö i syd till Umeå i norr.

Det var nyss – och då. Nu är nu. Babyn har vuxit upp, skämten är dödligt slipade och nu är det dags för nästa fas i utvecklingen. Välkomna: Humorkollektivet Tight.

* Humorkollektivet Tight består av några av Sveriges mest hyllade kvinnliga komiker, prisade både i Sverige och utomlands för sin humor. Tillsammans bjuder de in till en standupshow i fyra delar. Fyra röster, fyra personligheter, fyra akter – till priset av en. En orimligt bra deal.

* Tight är ett humorkoncept utan restriktioner. Det är hårt, rått, äkta och mest av allt roligare än det mesta du kan gå och se i höst.

På sin första stora Sverige-turné besöker de 14 städer över hela Sverige.

Humorkollektivet Tight är:

Evelyn Mok slog igenom i London, en plats med hård konkurrens för standupkomiker. Hon har uppträtt i svensk och brittisk tv, spelat huvudrollen i en SVT-serie och nominerats för bästa sketchprogram på BBC Audio Awards. Nu är hon aktuell i succéprogrammet IFS och turnerar i Sverige 2024.

Elinor Svensson är känd för podcasten ”Vad blir det för mord?” med Johanna Hurtig Wagrell. Standupscenen är dock hennes hemmaplan. Hon har turnerat med sin show ”Patriarkatets för- och nackdelar” och bjuder på självutlämnande humor.

Dessi Hietala har snabbt etablerat sig som en skicklig komiker och uppträder över hela landet. Hon var support till Kirsty Armstrong på hennes turné och vann publikens hjärtan med sin norrländska charm. Nu är hon en fullvuxen komiker.

Kirsty Armstrong har blivit en av landets mest unika standupkomiker, belönad med Årets kvinnliga komiker på Standupgalan 2022. Hon har en trogen fanskara och turnerade 2024 med sin show »Pöka«. I vår är hon med på två rikstäckande turnéer.

Detaljer

Datum:
7 november
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
260SEK (exkl serviceavgift)

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se