Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kreativ verkstad och barnfilm: textilverkstad, De hungriga björnarna och Bröderna Lejonhjärta

22 oktober, 2023 kl. 12:00 - 15:00

En söndag i månaden bjuder Aftonstjärnan in till bio och verkstäder för barn och deras vuxna. ​​I kreativa workshops utforskar vi olika material och fördjupar oss i olika teman med hjälp av bl.a. dockteater, film, skapande och konstruktion. Denna söndag blir det textilverkstad. Verkstaden är gratis att besöka och kaféet håller öppet!

Kl. 12.00-15.00 Textilverkstad
Välkommen till skaparglädje på Aftonstjärnan. Tillsammans utforskar vi med olika textilmaterial. Kom och var med stora som små.

Kl 13.00-13:40 De hungriga björnarna
En av björnarna är stor och tjock och en är väldigt liten… Ned och Mischa är inte vilka björnar som helst. De flesta brunbjörnar tycker om att hålla sig för sig själva, men de här två är goda vänner och bor tillsammans i ett mysigt hus mitt i skogen. Över allt annat på jorden älskar de mat, som de gärna vill ha så mycket som möjligt av, men helst med minsta möjliga ansträngning. Det går inte alltid som de tänkt sig, men oftast slutar det med två mycket mätta och belåtna björnar.

Kl. 14.00-15.45 Bröderna Lejonhjärta
Skorpan är sjuk och vet att han är döende. Men hans bror Jonathan berättar att när man dör så kommer man till Nangijala, där lägereldarnas och sagornas tider råder. Efter att båda bröderna återförenas i Körsbärsdalen efter sina korta liv på jorden så är allting perfekt. Men deras liv och alla andras hotas av den onde Tengil och den eldsprutande draken Katla som har tagit makten i Törnrosdalen och sprider skräck och fasa omkring sig. Skorpan och Jonathan tar upp striden mot Tengil och hans svarta ryttare.


Kaféet är öppet kl.12.00-14.30 och serverar hembakta kakor, kaffe/te, saft och korv med bröd. Veganska och glutenfria alternativ finns. Tyvärr tar vi inte kort i kaféet, men swish går bra.

Biljettpris
Barnfilm: 80 kr
Knattefilm: 55 kr

Biljetter köps i kassan som öppnar en halvtimme före filmstart. Det går också att boka biljetter via https://bioaftonstjarnan.se

Detaljer

Datum:
22 oktober, 2023
Tid:
12:00 - 15:00
,

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se