Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musikafton: Alexander Ringbäck + Country efter jobbet

12 oktober, 2022 kl. 19:00 - 21:00

50 SEK

I höst återkommer Musikaftnar på Aftonstjärnan, musikprogram på nedervåningens kaféscen. Under tre onsdagskvällar bjuds det in till artistframträdanden i intimt publikformat, två olika akter per kväll. I pausen mellan akterna finns det möjlighet att köpa vin eller öl.

Akt 1:

Alexander Ringbäck är musikern och låtskrivaren som sällan lämnar sin hemstad Göteborg. Som många andra blev han arbetslös under den period som det tjatats om till leda och som vi kan kalla för ni-vet-vad. Främst var det åt helvete, men det frigjorde också tid att skriva låtar. Låtar som fokuserade på berättandet, inspirerade av countrymusikens sätt att sammanväva hjärta och smärta med de materiella förhållanden som påverkar våra liv och relationer. Musikaliskt är det väl lite country, lite rock’n’roll, lite grunge – en blandning av allt det goa.

Akt 2:

(pga sjukdom ersätts The Sky is Crying med Country efter jobbet)
Country efter jobbet består av Pablo, Anastasia och Alexander som framför låtar med hjärta, smärta och en stor gnutta livsvisdom. Så ta på dig finaste bootsen och bästa skjortan så ses vi efter jobbet! (eller vad det nu kan vara)

Medlemmar i Aftonstjärnans kulturförening får gratis entré!

Insläpp och servering från 18:00.

Varmt välkomna!

 

 

Detaljer

Datum:
12 oktober, 2022
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
50 SEK

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Aftonstjärnan
Telefon:
072 155 7996
E-post:
info@aftonstjarnan.se