Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musikafton: Gunnar Källström + My Dear Companion

9 november, 2022 kl. 19:00 - 21:00

50 SEK

I höst återkommer Musikaftnar på Aftonstjärnan, musikprogram på nedervåningens kaféscen. Under tre onsdagskvällar bjuds det in till artistframträdanden i intimt publikformat, två olika akter per kväll. I pausen mellan akterna finns det möjlighet att köpa vin eller öl.

Akt 1:

Gunnar Källström estradör, vispoet och författare gästar Aftonstjärnans scen med sitt senaste album Den roliges väg. Det är det tionde i ordningen och här återfinns visor om fred, nära relationer, barnets världar och tiden som passerar medan makaronerna kokar. Det låter kanske flummigt men tillsammans med lite lustiga melodier blir det riktigt spännande. Som alltid när Gunnar är i farten bjuds det på halsbrytande berättelser mellan melodierna. Gunnar flankeras denna afton av de eminenta musikerna Olof Källström och Martin Olsson.

Akt 2:

My Dear Companion är en Göteborgs-baserad grupp bestående av Agnes Åhlund (cittra & sång), Hannah Shermis (banjo & sång) och Lea-Marie Sittler (gitarr & sång). Trion spelar både traditionella amerikanska låtar och egenskrivet material där den trestämmiga sången står i centrum. De tre sångerskorna flätar på ett unikt sätt samman hjärtskärande melodier med lekfulla ackompanjemang till en vacker och svängig väv av livsöden och historier.


Medlemmar i Aftonstjärnans kulturförening får gratis entré!

Insläpp och servering från 18:00.

Varmt välkomna!

Gunnar Källström + My Dear Companion

Detaljer

Datum:
9 november, 2022
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
50 SEK

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se