Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musikafton: Maria Stoltz + The Sky Is Crying

22 mars, 2023 kl. 19:00 - 21:00

50 SEK (medlemmar går gratis)

I vår återkommer Musikaftnar på Aftonstjärnan, musikprogram på nedervåningens kaféscen. Under onsdagskvällar bjuds det in till artistframträdanden i intimt publikformat, två olika akter per kväll. I pausen mellan akterna finns det möjlighet att köpa vin eller öl.

Akt 1: Maria Stoltz
”Sjungande Poeter” är titeln på det program som framförs av Maria Stoltz och Erik Björksten. Programmet består av Svenska och Franska sångpoeter samt en del egna sånger. Programmet framförs med sång och två akustiska gitarrer

Akt 2: The Sky Is Crying
En bluestrio som tar sig an allt från jazzig vaudeville blues till rivig rhytm & blues, alltid med sitt helt egna uttryck. Smäktande ballader och intensiva upptempon smälter ihop till en helhet där känslan är högsta prioritet. Trots att The Sky is Crying bara består av tre musiker, är variationen stor: Gustav står lika ofta med trombonen som han sitter bakom pianot, och Marcus hanterar skickligt en hel radda stränginstrument. Tillsammans med Kristins uttrycksfulla röst skapar de en musikupplevelse som kommer stanna kvar länge.

Kristin Ladström: sång
Gustav Davidsson: trombon, piano, sång
Marcus Fenn: bas, banjo, gitarr, sång


Medlemmar i Aftonstjärnans kulturförening får gratis entré!

Insläpp och servering från 18:00.

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
22 mars, 2023
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
50 SEK (medlemmar går gratis)

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se