Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Zoomovie – TeaterI

5 april kl. 14:00 - 14:40

45SEK – 110SEK

En helt ny form av scenkonst. Film som framställs framför dina ögon på scenen medans du kan se resultatet på en storskärm. En film som samtidigt kan streamas över hela världen. Digitalt och analogt i en härlig gränsöverskridande blandning.

En man från en mindre ort i södra Sverige beslutar sig en dag för att ta sig till fyren vid världens ände, längst ut på Sydamerikas sydspets. Han vill inte flyga och är rädd för båtar och hav så han tar sin gamla cykel. På sin färd får han uppleva de mest fantastiska äventyr tillsammans med sin otippade reskamrat, Hönan. En historia om att se världen med andra ögon, om oväntad vänskap och modet att våga följa sin dröm. Baserad på sanna historier.

Medverkande: Christian Arin Martyna Lisowska

Regi: Thaddeus Phillips

Familjeföreställning från 7 år och uppåt.

 


 

TEATERi bildades 1997 av flera professionella skådespelare och regissörer i Jönköping med olika nationell bakgrund. Gruppen nyproducerar varje år flera uppsättningar för grundskolan och för unga vuxna/vuxna. Bland tidigare spelade föreställningar märks kritikerrosade Tala! Det är så mörkt, Som glöd under snö, Världens bästa begravningar och Tisdagarna med Morrie. Repertoaren beslutas i repertoarrådet, där de konstnärliga ledarna Vera Veljovic och Christian Arin leder arbetet. Mer info: https://www.teateri.se/

Detaljer

Datum:
5 april
Tid:
14:00 - 14:40
Pris:
45SEK – 110SEK

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se