Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Helt fel forum

29 april kl. 19:00 - 20:10

215 SEK

200 000 i terapi, ändå ljög jag för terapeuten. En föreställning om maktmissbruk som badar i musik och humor.

Med utgångspunkt i egna och andra näras erfarenheter speglar Åsa Gustafsson den sorg och vrede som vi tvingats lära oss hantera efter hösten som ändrade allt, #metoo-hösten, känslor som vi börjar kunna sätta ord på utan att längre behöva känna skam.

Vad hade hänt då om hon vetat det vi vet nu? Vilka val hade Åsa gjort, vilka skrev hade hon sparkat, vilka brev hade hon skrivit och hade hon haft detta behov hon har nu att göra humor av det? Det är vissa saker som hon behöver få sagt. Och vissa saker som behöver sägas igen.

För tio år sedan hade Åsa Gustafsson premiär på Folkteatern med föreställningen Bättre än såhär blir det inte. Helt fel forum är en fristående fortsättning. Vad har hänt? Vilka upptäckter har gjorts? Av Åsa och omvärlden? Med sin förmåga att blanda humor och politik, ilska, sorg och hopp vill hon denna gång också ge en ljusare blick på framtiden. För musiken står vapendragaren Lotta Wenglén som skapar en ambient och lätt distad ljudmiljö för Åsas texter och munspel att vila i.

”I övrigt vill jag inge hopp, genom smärta och humor. Det borde gå.”

Föreställningen sätts upp med stöd av Konstnärsnämnden och Göteborgs stad.

 

Detaljer

Datum:
29 april
Tid:
19:00 - 20:10
Pris:
215 SEK

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Aftonstjärnan
Telefon:
072 155 7996
E-post:
info@aftonstjarnan.se