Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kreativ verkstad och barnfilm

7 maj, 2023 kl. 12:00 - 15:20

En söndag i månaden bjuder Aftonstjärnan in till bio och verkstäder för barn och deras vuxna. ​​I kreativa workshops utforskar vi olika material och fördjupar oss i olika teman med hjälp av bl.a. dockteater, film, skapande och konstruktion. Denna söndag blir det öppen verkstad. Verkstaden är gratis att besöka och kaféet håller öppet!

Kl. 12.00-15.00 Öppen verkstad
Vi skapar och hittar på tillsammans. För barn och deras vuxnna.

Kl 13.00-13.30 Knattefilm: Sagoland
Fantasifullt och filosofiskt för de minsta med de tre filmerna Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid och Natten. Filmerna avhandlar stora känslor och etiska dilemman – sorg och försoning, att osjälviskt rädda djur och natur, utsätta sig för vatten fast man är en robot och att längta bort och kanske hitta hem på kuppen.

Kl. 14.00-15.20 Barnfilm: Folk och rövare i Kamomilla stad
De tre rånarna, Kasper, Jesper och Jonathan bor strax utanför den fridfulla Kamomilla stad och när de behöver något smyger de helt enkelt in till stan och stjäl det. En dag arresteras de tre rånarna och placeras i stadens fängelse. Men när en brand bryter ut får trion en chans att bevisa för staden att de är mer än bara rånare. Thorbjørn Egners älskade berättelse om Kamomilla stad i en helt ny fartfylld och färgstark animerad film för hela familjen! Hör alla kända låtar i nyinspelningar.


Kaféet är öppet kl.12.00-14.30 och serverar hembakta kakor, kaffe/te, saft och korv med bröd. Veganska och glutenfria alternativ finns. Tyvärr tar vi inte kort i kaféet, men swish går bra.

Biljettpris
Barnfilm: 80 kr
Knattefilm: 55 kr

Biljetter köps i kassan som öppnar en halvtimme före filmstart. Det går också att boka biljetter via https://bioaftonstjarnan.se

Detaljer

Datum:
7 maj, 2023
Tid:
12:00 - 15:20
,

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige

Arrangör

Bio Aftonstjärnan