Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kreativ verkstad och barnfilm

13 november, 2022 kl. 12:00 - 15:30

En söndag i månaden bjuder Aftonstjärnan in till bio och verkstäder för barn och deras vuxna. ​​I kreativa workshops utforskar vi olika material och fördjupar oss i olika teman med hjälp av bl.a. dockteater, film, skapande och konstruktion. Denna söndag blir det naturverkstad. Verkstaden är gratis att besöka och kaféet håller öppet!

Kl. 12.00-15.00 Naturverkstad
Tillsammans utforskar och skapar vi med skatter från naturen. Kom och var med!

Kl 13.00-13.40 Knattefilm: Aja baja, Alfons Åberg
I år är det 50 år sedan den första boken om Alfons Åberg kom ut och Tomas Alfredson har regisserat nya versioner av Gunilla Bergströms älskade klassiker! Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket innehållande Raska på, Alfons Åberg, Aja baja, Alfons Åberg, Vad sa pappa Åberg?

Kl. 14.00-15.20 Barnfilm: Lill-Zlatan och morbror-raring
Människor passar inte ihop, och särskilt inte Ella. Hon passar bara ihop med Tommy, hennes favorit morbror och BFF. Ella ser fram emot att tillbringa en vecka hos Tommy medan föräldrarna åker på semester, men ingenting blir som hon har tänkt sig. Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka när Steve dyker upp. Han är från Nederländerna och är Tommys nya pojkvän! Ella känner sig utanför och inser att hon måste göra sig av med Steve för att vinna tillbaka sin bästa vän. Till sin hjälp har hon Otto, en pojke i hennes klass, som inget hellre vill än att bli Ellas vän. Tillsammans planerar de galna upptåg för att få Steve att åka tillbaka till Nederländerna.


Kaféet är öppet kl.12.00-14.30 och serverar hembakta kakor, kaffe/te, saft och korv med bröd. Veganska och glutenfria alternativ finns. Tyvärr tar vi inte kort i kaféet, men swish går bra.

Biljettpris
Barnfilm: 80 kr
Knattefilm: 55 kr

Biljetter köps i kassan som öppnar en halvtimme före filmstart. Det går också att boka biljetter via https://bioaftonstjarnan.se

Datum för kommande barnsöndagar på Aftonstjärnan:
4 December

Detaljer

Datum:
13 november, 2022
Tid:
12:00 - 15:30
,

Plats

Aftonstjärnan
Plåtslagaregatan 2
Göteborg, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Aftonstjärnan
Phone
072 155 7996
Email
info@aftonstjarnan.se