Programsläpp hösten 2022

I samband med Lindholmens Kulturdag släpper Kulturföreningen Aftonstjärnan höstens program. Med hjälp av bland andra Nynningen, Carl-Einar Häckner och 1 2 3 Schtunk fyller vi hösten med musik, magi och mästerverk.

Programmet släpps och presenteras under Lindholmens Kulturdag som pågår kl 11-22 den 10 september. Dagen bjuder på ett fullmatat kulturprogram för alla åldrar, tillsammans med aktörer verksamma på Lindholmen. Carl-Einar Häckner, Jazzklubb 11, Anette Sevreus och Jonas Franke-Blom är på plats och bjuder på teasers ur höstens program. Amanda Andréas förgyller dagen med en konsert och Folkets bio bjuder på Cykelbio med filmen ”Dag för dag” på Lindholmstorget. Se info om kulturdagen här!

Under höstens program utvecklar vi barnverksamheten på Aftonstjärnan, med föreställningar och kurser. Det blir festival i huset med GBG Mime Fest 2022 och Kortfilmsfestivalen Unga filmare. På scen möter vi bland många andra Carl-Einar Häckner i föreställningen ”I För långt borta land”, Nynningen ihop med Matilda Magnusson och 1 2 3 Schtunk i föreställningen ”Dödsdansen – fritt efter August Strindberg”.

Hela programmet finns här!

Lämna en kommentar