Carl-Einar Häckner med föreställningen ”Siluetter” till Aftonstjärnan

Den 4 oktober 2024 har Carl-Einar Häckner premiär på sin nya föreställning “Siluetter” på Aftonstjärnan. Det blir en makalös kväll med trolleri, en stor dos humor och några visor, i en underhållning för att hålla under människan.

“Jag har målat mina tankar. Det är som att kratta löv. Högen med bilder växer. Dom känns som svarta streck som blir till bilder. Jag vill låta humorn flöda och möta publiken trolla, sjunga se vart allt tar vägen.

Jag lovade mig själv att komma tillbaka till Aftonstjärnan med en ny föreställning. Nu är det dags!

Livet har gett mig nya superkrafter.

Ni kommer att känna igen mig. Det blir direkt. Rätt på. Det ska bli roligt!”

Välkomna!

Carl-Einar Häckner

Biljetter säljs genom Kulturpunkten

Lämna en kommentar