Hallå där Jonas von Essen – Minnesmästaren!

Delar av vår publik behöver möjligen bli lite invigda – presentera vem du är och vad vi får uppleva den 18 maj!
Jag är tvåfaldig världsmästare i att minnas saker. Fram till 20-årsåldern hade jag dock ett ganska dåligt minne! Jag har lärt mig särskilda minnestekniker som vem som helst kan använda för att minnas mer och på ett roligare sätt, och det är dem jag kommer att både lära ut och demonstrera den 18:e!

Ge oss ditt bästa minne från Göteborg!
Kanske första gången jag vann minnes-SM under bokmässan 2012. Jag hade tränat hårt hela sommaren och lyckades skrälla!

Har du någon relation till Aftonstjärnan?
Inte ännu!

Gissar att du har bra koll på andra med extraordinärt minne – finns det fler som du? Vilka är de?
Det finns mängder med människor som liksom jag har tränat upp sitt minne till förbluffande nivåer med minnesteknikerna. Många av dem är mina vänner som jag har lärt känna på olika minnesmästerskap runt om i världen. Gemensamt för i princip alla är att ingen föddes med något särskilt spektakulärt minne!

Du kommer till oss den 18 maj – vad händer mer för dig i vår?
En hel del! Jag har åkt runt på turné med min föreläsning och spelat in en hel del avsnitt som panelmedlem i Postkodmiljonären. Utöver det spelar jag mycket improvisationsteater på olika platser i Göteborg!

Till sist, den oundvikliga frågan: är det verkligen sant att vem som helst kan utveckla ett superminne??
Ja! (Alla som tvivlar är varmt välkomna att komma den 18:e för att få uppleva det själva!)

Jonas von Essen föreläser på Aftonstjärnan den 18 maj, kl. 18.00-20.00. Varmt välkommen att följa med på detta oförglömliga äventyr in i Jonas – och din egen – hjärna!

Mer information och biljetter

Lämna en kommentar